17.2.2014

Sumupäivä

Sadetta ja sumuisia ilmoja on riittänyt tammikuisen lyhyen pakkasjakson jälkeen. Useana päivänä on ollut aika sankka sumu ja on pitänyt lähteä kuvaamaan, mutta nyt tuli lähdettyä, kun hankin uuden kameralaukun.

Tammikuussa oli kuvausreissulla niin kova pakkanen, että jäisillä sormilla kameralaukun muovista lukkoa sulkiessa se napsahti poikki. Uusi laukku on paremman mallinen ja sitä on helpompi pitää kaulalla, kun rinkka on selässä. Siinä on lukon lisäksi myös hyvät tarranauhat kannen sulkemiseen, mikä on tosi kätevä käytössä. Ei aina tarvitse sulkea lukkoa. 

Varsinkin pimeällä ja kovalla pakkasella kuvattaessa lukon sulkeminen on hankalaa. 


Kokeilin myös huvikseni puhelimeni sovelluksella miltä tämän päivänen matka näytti kartalla. Kuvat on otettu kohdassa, jossa kävelyreitti tekee mutkia pienellä alueella.
Paluu kuvasivulle

6 kommenttia:

 1. Kaunista sumukuvausta. Uusi laukku pitäisi kesäksi hankkia minunkin. nykyistä ei rinkan eikä repun kanssa oikein kiva ole kanniskella. Lisäksi toivoisin siltä käytön helppoutta, ettei molempia käsiä tarvita laulun auki pitämiseen :) Mukavia kuvausreissuja.

  VastaaPoista
 2. Moi Tiitsa ja kiitos kommentista!

  Jos olet uutta laukkua hankkimassa, suosittelen ehdottomasti sellaista, jossa saa laukun kannen suljettua tarranauhojen kanssa. Helpottaa oleellisesti kuvausta. Olen sellaista pitkään miettinyt, mutten ole löytänyt yhtään sopivaa, aina joku juttu ei kohtaa ajatuksia.

  Tuon löysin sattumalta. Se ei ole mikään ’tunnettu’ merkki, mutta siinä osuivat lähes kaikki minun ajatukseni ja toiveeni uudesta kameralaukusta.

  Laukun muoto on ylhäältäpäin katsottuna tiiliskiven muotoinen, jolloin kamera on lähempänä kehoa eikä niskaan kohdistu niin paljon vääntöä/painetta kun reppu on selässä ja kameralaukku roikkuu kaulalla edessä.

  Toivottavasti löydät hyvän laukun!

  VastaaPoista
 3. Juu, nyt tulin viimeinkin tänne, yleensä katson vain kuvat ja jään miettimään tunnelmia mitä ne herättävät.

  VastaaPoista