29.9.2013

Lähellä


Sumu oli vielä kohtalaisen sakeaa, kun suuntasin kameran kohti Aurinkoa jalustaan kiinnitettynä. Lokkeja lensi Auringon ohi ja yli taukoamatta. Kun kamerassa oli teleobjektiivi, piti suuntausta muuttaa kuitenkin kaiken aikaa.


Sumu heikensi sopivasti Auringon kirkkautta ja pysyi aika vakaana, joten Aurinkoa ja ohilentäviä lintuja oli hyvä kuvata. Laitoin tähän pari muutakin kuvaa, kun lintuja tuli kuviin melkoinen määrä.

Tässä on vielä suurennos Auringosta hieman lyhyemmällä valotuksella, ja oikeassa reunassa on heikosti näkyvissä pari auringonpilkkua. Eli kuvanottohetkellä Auringossa ei paljon pilkkuja ollut, eikä yhtään suurempaa josta, parhaat revontulet saavat alkunsa.                                                            Paluu kuvasivulle

3 kommenttia:

 1. Hienosti Aurinkoa...!
  Harvoin... harvoin... on mahdollisuus tälläisiin otoksiin.
  Monikaan ei voi käsittää aiheen vaikeutta.
  Onnittelen...!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Sankka aamusumu auttoi asiaa. Paistoi suuri sopivasti sumun läpi kun isot selkälokit kaartelivat Auringon edestä ja sivulta.

  VastaaPoista
 3. Kuvaus näissä olosuhteissa ei ole helppoa, olet saanut todella pehmeän ja herkän vaikutelman ja rauhan näihin kuviin!

  VastaaPoista